Városi farsang 2015. február 27.

Sokéves kihagyás után a tavalyi nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel idén is megrendezésre kerül településünkön a Városi Farsang, 2015. február 27-én 1700 órai kezdettel a Művelődési Otthonban. Ebben az évben is vidám „BATYUS” farsangi összejövetelt tartunk. Az esemény a Dr. Papp József Városi Könyvtár és Művelődési Otthon dolgozói által kerül megrendezésre, fő támogatója a rendezvénynek Tiszacsege Város Önkormányzata.

_DSC2850

2014. február

 

A Tiszacsegei Nyugdíjas Egyesület tagjai és a Könyvtár dolgozói egy-egy meglepetés műsorral kedveskednek a tisztelt résztvevőknek. Ezután jelmezes bemutatkozás következik, ami persze jutalmazva lesz. Ezért, aki érez magában kedvet és bátorságot, jelmezben jelenjen meg! Sok szeretettel várunk mindenkit, felnőttet és gyereket egyaránt, aki szeretne szórakozni, vidámkodni, maskarában mulatozni.

Február 28-án 10:00 órától a Csegei Patás Pajtás Hagyományőrző Egyesület lovas, jelmezes felvonulást szervez. Indulás a Patás Pajtás Lovasudvarról. Jelmezes megjelenés kötelező!